06 24437877

Eikstraat 2B, 4621 JM Bergen op Zoom, Netherlands

©2019 door MeesterMaker

ZEG HEB JIJ AL EEN MEESTERSTUK IN HUIS?

 
 

WAT IS EEN MEESTERSTUK?

MeesterMaker maakt mooie tijdloze tafels en kasten als antwoord op de wergwerpmaatschappij waarin we leven. Onze meubels zijn dan ook wars van hypes en trends. Alles wat we maken bestaat uit goed materiaal met een duurzame constructie, is verhuisproof en kan met gemak weer een halve eeuw mee. 

Een MeesterStuk om van te smullen bestaat uit aandacht, precisie en maatwerk. Aandacht met de hoofdletter A voor jou als klant, het materiaal en het maakproces. Met deze ingrediënten ontwikkelt MeesterMaker de meest uiteenlopende tafels en kasten. 

 

Staat jouw MeesterStuk binnenkort ook op deze website?   

 

TEAM  MEESTERMAKER

‘We zijn al meer dan 20 jaar een stel dat van aanpakken houdt. Samen realiseerden we al vele projecten. Zo restaureerden we onze Citroën 2CV uit 1970, een caravannetje uit 1966, verbouwden we onze Rotterdamse loft uit 1926 en zetten twee fantastische kinderen op de wereld.’ 


‘Rommelmarkten afstruinen, containerduiken en kringloopschatten zoeken vinden wij de ultieme kunst van het verderkijken. We zien geen afgedankte spullen, maar mooie vormen, kleuren en materialen die een verhaal vertellen. Vaak nemen we iets zonder plan mee naar huis, puur om de schoonheid van het ding. Ons huis en atelier staan daarom ook vol met mooie attributen die dienen als inspiratiebron. Via MeesterMaker komt het nu steeds vaker voor dat zo’n prachtstuk op zijn plaats valt en bij jou in huis komt te staan.’ 

 

Het werk van MeesterMaker getuigt van (groot)meesterschap. MeesterMaker is kundig, virtuoos en verrassend. Vakmanschap met oog voor detail.

Marius Bakx

 

Hergebruik van hout was meer dan een wens. Stoer, degelijk, tijdloos en sexy moest die zijn. Genoeg ruimte om alles op te bergen, maar tegelijkertijd een lust voor het oog met zijn stalen onderstel. Vele uren onvervalst vakmanschap zitten er in en dat zie je. Of toch niet? Want zo is de perfectie. Echt, als je iets bijzonders wilt wat niet standaard is en je er jarenlang plezier van wilt hebben, moet je bij MeesterMaker zijn.

Marlies van Lier

 

Een pronkstuk dat ook nog eens praktisch is, mooi, persoonlijk en uniek. Symmetrisch, maar geen Jan de Bouvrie. Bedankt voor jullie enthousiasme, passie en vakwerk!

Linda Mulders

 

JA, IK WIL OOK EEN MEESTERSTUK!

 

GOED OM TE WETEN

 
Kledingrek Ward Warmoeskerken

MeesterMaker zocht en combineerde kringloopschatten tot een chique WARDrobe

Go to link